top of page
  • Writer's picturePetit Suc

Què és la fruita ecològica?

En PETITSUC utilitzem només fruita ecològica per a realitzar els nostres sucs i batuts. Sí, és més cara la matèria primera, però estem disposats a acceptar aquest cost, ja que els beneficis són molts! Per a les persones i per al planeta. Vols saber quins són?


Les fruites ecològiques són beneficioses per a l'organisme pel fet que manquen d'afegits químics i el seu cultiu respecta el medi ambient.


Quan la fruita és considerada ecològica?


Entre les normes perquè la producció vegetal sigui considerada ecològica destaquen:

  • Ús limitat dels pesticides sintètics.

  • Adaptació dels cultius a cada lloc.

  • Selecció d'espècies vegetals que siguin resistents a malalties.

  • Prohibició de l'ús de transgènics.

  • Utilització de recursos naturals pròxims a les zones de cultiu.


Quins són els beneficis que aporta el consum de fruita ecològica a les persones i al planeta?



Millor sabor i major valor nutritiu


Podràs notar la diferència en menjar una fruita ecològica, comparant amb una que no ho és. La fruita ecològica és més natural, per la qual cosa les seves propietats nutritives es mantenen inalterables, sent més saludables. A més, sap molt millor.


El teu organisme les assimila millor, ajuden a la prevenció de malalties i milloren les teves defenses. Poden contenir fins al 50% més de nutrients que fruites processades, i conserven totes les seves propietats antioxidants.


Possibiliten un cultiu sostenible


Els cultius ecològics tracten de preservar les espècies i varietats autòctones, contribuint d'aquesta manera a conservar la biodiversitat.


En eliminar els residus procedents dels abonaments inorgànics, pesticides i altres elements químics no contamina l'aigua ni les terres, preservant el medi ambient.


Els sistemes de producció de les fruites ecològiques no són intensius i es basen en els principis del desenvolupament sostenible, amb la finalitat d'evitar una sobreproducció que pugui posar en perill la continuïtat dels recursos naturals en un futur.


Es fomenten els productes de proximitat, la qual cosa ajuda a l'economia local. A més es redueixen les despeses i, sobretot, les contaminació provocada pel transport de llarg recorregut

Els productes ecològics són garantia de qualitat


La normativa europea garanteix que els aliments ecològics passen controls en totes les seves fases: cultiu, recol·lecta, magatzematge… L'etiqueta que certifica la seva denominació assegura la qualitat màxima de cada fruita.



En PETITSUC utilitzem fruita de temporada i de proximitat. Volem fer la diferència!


Planeta hi ha un només, I ho cuidarem! Si encara no ens has conegut, veuen i troba'ns en el Carrer del Bruc 126 de Barcelona.

També pots seguir-nos en els nostres comptes d' Instagram o Tiktok como @petitsuc


¡T'esperem!




28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page