top of page
  • Writer's picturePetit Suc

ELS MILLORS SUCS NATURALS DE BARCELONA

Updated: Aug 1, 2022

PETIT SUC / Carrer del Bruc 126, Barcelona

Sucs, Jugos, Zumos, Juices, Jus... els millors són els naturals, fets al moment. Atenció! no tots els sucs són iguals, Què fa la diferència?


COLDPRESS: (no és igual que els extractors de suc que veus en la majoria de llocs on es fan sucs)


Les màquines Coldpress, a diferència de les liquadores de fulles, conserva intactes els enzims durant el procés d'extracció, produint així un suc amb moltes més vitamines i nutrients.


Els extractors tradicionals utilitzen una fulla calenta que gira a alts nivells de velocitat per a destruir la fruita i verdura i convertir-les en concentrats. A l'ésser un procés que utilitza calor, aquest destrueix, crema, els enzims de les verdures i fruites, reduint així la quantitat de vitamines i nutrients. Aquests sucs no compten amb la mateixa quantitat de nutrients i a més tenen una vida molt curta. El suc premsat en fred és l'únic suc que pot ser embotellat i emmagatzemat durant 72 hores sense conservants i romandre amb un sabor fresc.

A PETITSUC utilitzem màquines de premsatge en fred, per a obtenir la millor qualitat.


FRUITA ECOLÒGICA I DE PROXIMITAT: (ei! això sí que és revolució)


La fruita ecològica, bio, o orgànica; es caracteritza per obtenir-se mitjançant mètodes d'explotació totalment respectuosos amb el medi ambient, tant en l'explotació de la terra, molt menys intensiva, com la cura del sòl i fins a l'aigua utilitzada, adquirida d'una manera natural, sense que suposi una acció negativa contra la naturalesa.


Una altra característica fonamental de la fruites ecològiques és que durant tot el procés, des de la seva recol·lecció fins al magatzematge i transport fins al punt de consum, no s'utilitza cap mena de producte químic com podrien ser: fertilitzants, herbicides o pesticides.


Treballem amb proveïdors de proximitat i de producte ecològic. Treballem principalment amb la primera cooperativa catalana compromesa amb l'agricultura ecològica. Els seus socis estan repartits per 15 comarques del territori català.


A PETIT SUC utilitzem fruita ecològica de cooperatives catalanes. Ecològic i de proximitat.


FRUITA Y VERDURA DE TEMPORADA: (no li demanis maduixes a l'agost)


Triar fruita i verdura de temporada ajudarà reduir l'impacte ambiental ja que:

1) minimitza les emissions de CO₂, perquè evita el transport de zones de cultiu llunyanes.

2) redueix el consum energètic.

3) respecta el cicle natural de la producció.


Ens sumem a les línies traçades per l'Ajuntament de Barcelona, en el programa de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021.

A PETIT SUC utilitzem fruita de temporada,

canviem el nostre menú constantment, adaptant-nos al que la terra ens ofereix.


Pots seguir-nos a Instagram, Tiktok, o a la nostra web per a més notícies.

Y si encara no ens has visitat, hi som al Carrer Bruc 126, Barcelona

¡T'esperem!

60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page