top of page
  • Writer's picturePetit Suc

Saps per què menjar de temporada és bo per a la teva salut i per al medi ambient?

Ajudes a reduir les emissions de C02:

Hi ha menys despeses de combustible per al trasllat dels aliments. S'empren menys conservants, aigua i energia. Sobretot quan es tracta de fruita ecològica, com la que utilitzem en PETIT SUC.

• Consumeixes productes que han estat recollits al punt de maduració òptim, a un preu just. Al no ser forçades, conserven totes les seves propietats nutricionals i organolèptiques.

Ajudes a l'economia local:

Els agricultors nacionals tenen més treball, i nosaltres mengem aliments de major qualitat.



Però per què menjar fruites i verdures de temporades? Si jo vull un batut de maduixa tot l'any! ☹


Fa anys que els habitants dels centres urbans desconnectem del món agrícola i del ritme de producció natural de la terra. En qualsevol estació i lloc geogràfic, és possible trobar aliments que no són propis d'aquest temps i lloc.


EN PETIT SUC BEUS SALUT. No som només un bar de sucs. Som la teva farmàcia de vitamines i minerals, i a més, amb el millor sabor!

Per a aconseguir això, és necessari importar o conrear en hivernacles climatitzats. Però aquests dos mètodes tenen un impacte sobre el planeta, que genera residus i gasos d'efecte d'hivernacle que destrossen cada vegada més el medi ambient. I això pots veure-ho cada dia, i molt més seguit, en les notícies.


És necessari desfer-nos de la comoditat a la qual ens hem acostumat, i tornar a consumir com ho feien els nostres avis, seguint el ritme de la naturalesa.





En PETIT SUC adaptem la nostra carta totalment, quatre vegades a l'any, i fem diverses petites adaptacions també en el transcurs de la temporada. Aquest treball el realitzem per a poder-te donar els sucs i batuts amb la millor fruita ECOLÒGICA, i DE TEMPORADA.

EN PETIT SUC BEUS SALUT. No som només un bar de sucs. Som la teva farmàcia de vitamines i minerals, i a més, amb el millor sabor!


T'esperem en el nostre local de Carrer del Bruc 126, Barcelona. I prova totes les combinacions d'aquesta temporada!






6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page